Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przydatność technologiczna potencjalnie probiotycznych szczepów bakterii z rodzaju Lactobacillus helveticus.

Opis bibliograficzny

Przydatność technologiczna potencjalnie probiotycznych szczepów bakterii z rodzaju Lactobacillus helveticus. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, ADAM WAŚKO. W: Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r s. 10-11. [b.m.]2014, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r, s. 10-11
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 marca 2015 13:36
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2018 09:13

Identyfikatory

BPP ID: (59, 34581) wydawnictwo zwarte #34581
PBN ID (hist.): 34581

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się