Właściwości fizykochemiczne mlecznych napojów fermentowanych przez Lactobacillus caseiL26 z dodatkiem preparatów białek mleka.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne mlecznych napojów fermentowanych przez Lactobacillus caseiL26 z dodatkiem preparatów białek mleka. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW, ADAM WAŚKO, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. W: Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r s. 14-15. [b.m.] 2014, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r, s. 14-15
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2015 13:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 09:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34582) wydawnictwo zwarte #34582
PBN ID (hist.): 34582
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.