Aminy biogenne jako markery bezpieczeństwa zdrowotnego wyrobów mięsnych surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Aminy biogenne jako markery bezpieczeństwa zdrowotnego wyrobów mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Żywność a bezpieczeństwo zdrowotne : XI Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Komunikaty, Kraków, 18-19 września 2014r S. 63. Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2014, 978-83-937001-1-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a bezpieczeństwo zdrowotne : XI Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Komunikaty, Kraków, 18-19 września 2014r, S. 63
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2015 14:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:28 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-1-0
BPP ID: (59, 34596) wydawnictwo zwarte #34596
PBN ID (hist.): 34596
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.