The effect of nano-gro preparation on the yield and the antioxidant properties of common bean.
Opis bibliograficzny
The effect of nano-gro preparation on the yield and the antioxidant properties of common bean. [AUT.] ANNA KOCIRA, MICHAŁ ŚWIECA, SŁAWOMIR KOCIRA, URSZULA ZŁOTEK, RAFAŁ KORNAS. W: Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of horticultural commodities : 3rd international conference, Skierniewice, Poland, 23-25 March 2014 : [programme & book of abstracts] S. 55. Skierniewice, Research Institute of Horticulture, 2014, 978-83-89800-56-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Effects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of horticultural commodities : 3rd international conference, Skierniewice, Poland, 23-25 March 2014 : [programme & book of abstracts], S. 55
Wydawca:
Research Institute of Horticulture, 2014
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 marca 2015 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:28 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89800-56-5
BPP ID: (59, 34618) wydawnictwo zwarte #34618
PBN ID (hist.): 34618
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.