Učinak različitih dijetalnih ravnoteža elektrolita na kvalitetu ljuske jajeta i kosti kokoši nesilica = The effect of different dietary electrolyte balances on eggshell and bone quality in laying hens.
Opis bibliograficzny
Učinak različitih dijetalnih ravnoteža elektrolita na kvalitetu ljuske jajeta i kosti kokoši nesilica = The effect of different dietary electrolyte balances on eggshell and bone quality in laying hens. [AUT.] IWONA PUZIO, WALDEMAR KOROL, GRAŻYNA BIELECKA, JOLANTA RUBAJ, MAREK BIEŃKO. W: XXI Medunarodno Savjetovanje = 21st International Conference, KRMIVA 2014, Book of abstracts, Croatia June 4-6, 2014 26.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXI Medunarodno Savjetovanje = 21st International Conference, KRMIVA 2014, Book of abstracts, Croatia June 4-6, 2014, 26
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 marca 2015 12:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34647) wydawnictwo zwarte #34647
PBN ID (hist.): 34647
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.