Poradnik dobrego wędzenia : Projekt "Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności". >&rft.epage=>&rft.isbn=978-83-63411-29-9&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Poradnik dobrego wędzenia : Projekt "Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności". [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ALICJA NIEWIADOMSKA, TOMASZ KILJANEK, MILENA BORZĘCKA, STANISŁAW SEMENIUK, JAN ŻMUDZKI. Radom, Centru Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu, 68s, il., bibliogr, 978-83-63411-29-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
68s.
Wydawca:
Centru Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 kwietnia 2015 17:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.cdr.gov.pl/images/Radom/plik…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63411-29-9
BPP ID: (59, 34781) wydawnictwo zwarte #34781
PBN ID (hist.): 34781
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.