Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Poradnik dobrego wędzenia : Projekt "Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności". >&rft.epage=>&rft.isbn=978-83-63411-29-9&rft.language=pol.">

Opis bibliograficzny

Poradnik dobrego wędzenia : Projekt "Wpływ procesu wędzenia na bezpieczeństwo żywności". [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ALICJA NIEWIADOMSKA, TOMASZ KILJANEK, MILENA BORZĘCKA, STANISŁAW SEMENIUK, JAN ŻMUDZKI. Radom, Centru Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu, 68s, il., bibliogr, 978-83-63411-29-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
68s.
Wydawca:
Centru Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 kwietnia 2015 17:29
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:29

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63411-29-9
BPP ID: (59, 34781) wydawnictwo zwarte #34781
PBN ID (hist.): 34781

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się