Menu
Naciśnij / aby szukać

Postęp technologiczny, żywieniowy i jakościowy w produkcji pasz i karm : wybrane zagadnienia / red. nauk. Kazimierz Zawiślak, Paweł Sobczak.

Opis bibliograficzny

Postęp technologiczny, żywieniowy i jakościowy w produkcji pasz i karm : wybrane zagadnienia / red. nauk. Kazimierz Zawiślak, Paweł Sobczak. [RED.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, PAWEŁ SOBCZAK. Lublin 2014, Polskie Stowarzyszenie Producentów i Dystrybutorów Karmy dla Zwierząt Towarzyszących : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, 110 s, il., bibliogr. przy rozdz, 978-83-63761-44-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
110 s.
Wydawca:
Polskie Stowarzyszenie Producentów i Dystrybutorów Karmy dla Zwierząt Towarzyszących : Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.30
Rekord utworzony:22 maja 2015 15:36
Ostatnia aktualizacja:23 stycznia 2019 09:24

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-44-8
BPP ID: (59, 34994) wydawnictwo zwarte #34994
PBN ID (hist.): 34994

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się