Ziemniak jako źródło składników odżywczych.
Opis bibliograficzny
Ziemniak jako źródło składników odżywczych. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, IZABELA BETLEJ, DOMINIKA SKIBA. W: II Międzynarodowa Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Krosno, 6-7 maja 2015 roku 190-192, bibliogr. Krosno, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośni, 2015, 978-83-64457-13-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Międzynarodowa Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Krosno, 6-7 maja 2015 roku, 190-192
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośni, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2015 15:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:30 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64457-13-5
BPP ID: (59, 34998) wydawnictwo zwarte #34998
PBN ID (hist.): 34998
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.