Kiełbasa dojrzewająca z probiotykami.
Opis bibliograficzny
Kiełbasa dojrzewająca z probiotykami. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Identyfikacja i ocena żywności o gwarantowanej wysokiej jakości[Konferencja naukowa], Poznań, 18.11.2014. Poznań, [b.w.], 2014. - S. 73.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Identyfikacja i ocena żywności o gwarantowanej wysokiej jakości [Konferencja naukowa], Poznań, 18.11.2014,
Wydawca:
[b.w.], 2014. - S. 73
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 czerwca 2015 15:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 35064) wydawnictwo zwarte #35064
PBN ID (hist.): 35064
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.