Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kiełbasa dojrzewająca z probiotykami.

Opis bibliograficzny

Kiełbasa dojrzewająca z probiotykami. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Identyfikacja i ocena żywności o gwarantowanej wysokiej jakości[Konferencja naukowa], Poznań, 18.11.2014. Poznań, [b.w.], 2014. - S. 73.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Identyfikacja i ocena żywności o gwarantowanej wysokiej jakości [Konferencja naukowa], Poznań, 18.11.2014,
Wydawca:
[b.w.], 2014. - S. 73
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 czerwca 2015 15:23
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:30

Identyfikatory

BPP ID: (59, 35064) wydawnictwo zwarte #35064
PBN ID (hist.): 35064

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się