Zależność wyznaczników tekstury od zastosowanej obróbki cieplnej wybranych warzyw dyniowatych.
Opis bibliograficzny
Zależność wyznaczników tekstury od zastosowanej obróbki cieplnej wybranych warzyw dyniowatych. [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, AGNIESZKA STAREK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, ANDRZEJ MASŁOWSKI, ZBIGNIEW KOBUS, SŁAWOMIR OBIDZIŃSKI. W: Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna Lublin 2014, Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ, s. 145-159, il., bibliogr, 978-83-63761-52-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna, s. 145-159
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.80 |
---|---|
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2015 08:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 10:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-52-3
BPP ID: (59, 35073) wydawnictwo zwarte #35073
PBN ID (hist.): 35073
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.