Wpływ dodatku inuliny na właściwości mechaniczne bułki drożdżowej słodzonej fruktozą.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku inuliny na właściwości mechaniczne bułki drożdżowej słodzonej fruktozą. [AUT.] ANETA ZAMŁYŃSKA, ELŻBIETA KUSIŃSKA. W: Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna Lublin 2014, Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ, s. 161-172, il., bibliogr, 978-83-63761-52-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna, s. 161-172
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 9 czerwca 2015 08:57 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 10:16 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-52-3
BPP ID: (59, 35074) wydawnictwo zwarte #35074
PBN ID (hist.): 35074
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.