Menu
Naciśnij / aby szukać

Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna.

Opis bibliograficzny

Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna. [RED.] PAWEŁ SOBCZAK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. Lublin 2014, Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ, 172 s, il., bibliogr, 978-83-63761-52-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
172 s.
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego SPOMASZ
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:9.70
Rekord utworzony:9 czerwca 2015 09:10
Ostatnia aktualizacja:23 stycznia 2019 10:27

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-52-3
BPP ID: (59, 35075) wydawnictwo zwarte #35075
PBN ID (hist.): 35075

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się