Effects of chemicals used in cultivation of rapeseed on the microorganisms and their activity in soil.
Opis bibliograficzny
Effects of chemicals used in cultivation of rapeseed on the microorganisms and their activity in soil. [AUT.] STEFANIA JEZIERSKA-TYS, MAGDALENA FRĄC, JOANNA BEDNARZ, AGATA RUTKOWSKA. Lublin, Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 1-118, il., bibliogr., streszcz., sum., ISSN 2084-3429; Seria Acta Agrophysica Monographiae, 2014 Nr 3, 978-83-89969-29-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
1-118
Wydawca:
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 9.30 |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2015 16:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-29-3
BPP ID: (59, 35126) wydawnictwo zwarte #35126
PBN ID (hist.): 35126
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.