Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects of chemicals used in cultivation of rapeseed on the microorganisms and their activity in soil.

Opis bibliograficzny

Effects of chemicals used in cultivation of rapeseed on the microorganisms and their activity in soil. [AUT.] STEFANIA JEZIERSKA-TYS, MAGDALENA FRĄC, JOANNA BEDNARZ, AGATA RUTKOWSKA. Lublin, Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 1-118, il., bibliogr., streszcz., sum., ISSN 2084-3429; Seria Acta Agrophysica Monographiae, 2014 Nr 3, 978-83-89969-29-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
1-118
Wydawca:
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:9.30
Rekord utworzony:10 czerwca 2015 16:59
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-29-3
BPP ID: (59, 35126) wydawnictwo zwarte #35126
PBN ID (hist.): 35126

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się