Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The chemical composition of flaxseed of different varieties.

Opis bibliograficzny

The chemical composition of flaxseed of different varieties. [AUT.] MACIEJ BĄKOWSKI, RENATA KLEBANIUK. W: XI Conference of Young Researchers : Physiology and Biochemistry in Animal Nutrition, Siedlce-Serpelice, 1-3 June 2014 S. 63-65, bibliogr. [Warszawa], The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 2014, 978-83-933604-9-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XI Conference of Young Researchers : Physiology and Biochemistry in Animal Nutrition, Siedlce-Serpelice, 1-3 June 2014, S. 63-65
Wydawca:
The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, Polish Academy of Sciences, 2014
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 czerwca 2015 15:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-933604-9-9
BPP ID: (59, 35147) wydawnictwo zwarte #35147
PBN ID (hist.): 35147

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się