Modyfikacje podstawowego składu chemicznego, z uwzględnieniem ilościowych i jakościowych zmian zawartości węglowodanów, w ziarnie pszenicy pod wpływem procesów termicznych (Modyfications of the basic chemical composition including quantitative and quality carbohydrates content changes in grain wheat under the influence of thermal processes)
Opis bibliograficzny
Modyfikacje podstawowego składu chemicznego, z uwzględnieniem ilościowych i jakościowych zmian zawartości węglowodanów, w ziarnie pszenicy pod wpływem procesów termicznych (Modyfications of the basic chemical composition including quantitative and quality carbohydrates content changes in grain wheat under the influence of thermal processes). [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. W: Materiały konferencyjne XLIII Sesji Naukowej Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych Polskiej Akademii Nauk, Siedlce-Serpelice, 3-5 czerwca 2014, Tytuł i tekst równolegle w języku angielskim. [Siedlce], [b.w], [2014]. - S. 138-139.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały konferencyjne XLIII Sesji Naukowej Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych Polskiej Akademii Nauk, Siedlce-Serpelice, 3-5 czerwca 2014,
Wydawca:
[b.w] , [2014]. - S. 138-139
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 czerwca 2015 10:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 35293) wydawnictwo zwarte #35293
PBN ID (hist.): 35293
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.