Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie właściwości emulgujących sojowych i rzepakowych preparatów emulgujacych.

Opis bibliograficzny

Porównanie właściwości emulgujących sojowych i rzepakowych preparatów emulgujacych. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, TOMASZ CZERNECKI, MONIKA KARAŚ, MICHAŁ ŚWIECA. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 S. 137. Kraków, Wydawnictwo PTTŻ, 2015, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, S. 137
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lipca 2015 10:01
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:32

Identyfikatory

ISBN: 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
BPP ID: (59, 35391) wydawnictwo zwarte #35391
PBN ID (hist.): 35391

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się