Zawartość chlorku sodu w wybranych warzywach konserwowanych oraz realizacja przez nie maksymalnego dziennego spożycia soli.
Opis bibliograficzny
Zawartość chlorku sodu w wybranych warzywach konserwowanych oraz realizacja przez nie maksymalnego dziennego spożycia soli. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WALDEMAR GUSTAW, MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 S. 163. Kraków, Wydawnictwo PTTŻ, 2015, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, S. 163
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2015 08:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 września 2017 08:52 |
Identyfikatory
ISBN: 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
BPP ID: (59, 35401) wydawnictwo zwarte #35401
PBN ID (hist.): 35401
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.