Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach.
Opis bibliograficzny
Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach. [AUT.] MONIKA SKWAREK, PAULINA KĘSKA, JUSTYNA LIBERA, KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, ANNA OKOŃ, JOANNA STADNIK, MONIKA TRZĄSKOWSKA, KAROLINA WÓJCIAK. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 s. 200. Kraków 2015, Wydawnictwo PTTŻ, 978-83-935421-6-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, s. 200
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2015 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 stycznia 2018 08:35 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-6-1
BPP ID: (59, 35410) wydawnictwo zwarte #35410
PBN ID (hist.): 35410
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.