Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kawa wzbogacona cynamonem - ocena interakcji zachodzących pomiędzy związkami o właściwościach przeciwutleniających.

Opis bibliograficzny

Kawa wzbogacona cynamonem - ocena interakcji zachodzących pomiędzy związkami o właściwościach przeciwutleniających. [AUT.] AGATA DURAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 S. 268. Kraków, Wydawnictwo PTTŻ, 2015, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, S. 268
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 lipca 2015 12:08
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:32

Identyfikatory

ISBN: 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
BPP ID: (59, 35436) wydawnictwo zwarte #35436
PBN ID (hist.): 35436

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się