Zmiana aktywności antyoksydacyjnej i przeciwzapalnej polifenoli sałaty masłowej (Lactuca sativa L) indukowane ekstraktami z kory wierzby.
Opis bibliograficzny
Zmiana aktywności antyoksydacyjnej i przeciwzapalnej polifenoli sałaty masłowej (Lactuca sativa L) indukowane ekstraktami z kory wierzby. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, BARBARA BARANIAK. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 S. 287. Kraków, Wydawnictwo PTTŻ, 2015, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, S. 287
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lipca 2015 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
BPP ID: (59, 35448) wydawnictwo zwarte #35448
PBN ID (hist.): 35448
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.