Tłuszcze w technologii i żywieniu.
Opis bibliograficzny
Tłuszcze w technologii i żywieniu. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, PAWEŁ GLIBOWSKI, DARIUSZ KOWALCZYK, RADOSŁAW KOWALSKI, MACIEJ NASTAJ, MARZENA PABICH, KAROLINA M. WÓJCIAK. Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 118 s, il., bibliogr, 978-83-63761-60-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
118 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.43 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 07:15 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 października 2019 10:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-60-8
BPP ID: (59, 35560) wydawnictwo zwarte #35560
PBN ID (hist.): 35560
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.