Zawartość chlorku sodu w wybranych warzywach konserwowanych oraz ich udział w realizacji dziennego maksymalnego spożycia soli.
Opis bibliograficzny
Zawartość chlorku sodu w wybranych warzywach konserwowanych oraz ich udział w realizacji dziennego maksymalnego spożycia soli. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WALDEMAR GUSTAW, MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA. W: Trendy w żywieniu człowieka / pod redakcją naukową Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 203-212, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-8-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Trendy w żywieniu człowieka / pod redakcją naukową Małgorzaty Karwowskiej i Waldemara Gustawa, s. 203-212
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2015 07:47 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2019 09:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-8-5
BPP ID: (59, 35569) wydawnictwo zwarte #35569
PBN ID (hist.): 35569
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.