Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innowacyjna technologia produkcji ziemnika i jej oddziaływanie na cechy fizyko-chemiczne ziemniaka.

Opis bibliograficzny

Innowacyjna technologia produkcji ziemnika i jej oddziaływanie na cechy fizyko-chemiczne ziemniaka. [AUT.] BARBARA SAWICKA. W: Ogólnopolska konferencja naukowa : Produkcja roślinna w wielofunkcyjnym rozwoju rolnictwa. Baranów Sandomierski, 10-13 czerwca 2014, il. [b. m.], [b. w.], [2014]. - S. 61-62.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ogólnopolska konferencja naukowa : Produkcja roślinna w wielofunkcyjnym rozwoju rolnictwa. Baranów Sandomierski, 10-13 czerwca 2014,
Wydawca:
[b. w.], [2014]. - S. 61-62
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 sierpnia 2015 08:36
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:33

Identyfikatory

BPP ID: (59, 35618) wydawnictwo zwarte #35618
PBN ID (hist.): 35618

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się