Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza. [RED.] JOANNA STADNIK, IZABELLA JACKOWSKA. Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 388 s, il., bibliogr, 978-83-935421-7-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
388 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 25.90 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2015 08:58 |
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2020 10:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-7-8
BPP ID: (59, 35623) wydawnictwo zwarte #35623
PBN ID (hist.): 35623
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.