Significance of biogenic amines in fermented foods and methods of their control.
Opis bibliograficzny
Significance of biogenic amines in fermented foods and methods of their control. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods / Editors: Ravishankar Rai V, Jamuna A. Bai, CRC/Taylor & Francis Group 2014, s. 149-163, 9781482206623.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods / Editors: Ravishankar Rai V, Jamuna A. Bai, s. 149-163
Wydawca:
CRC/Taylor & Francis Group 2014
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.55 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2015 09:26 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 stycznia 2019 09:49 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.crcnetbase.com/doi/abs/10.12…
Identyfikatory
ISBN: 9781482206623
BPP ID: (59, 35625) wydawnictwo zwarte #35625
PBN ID (hist.): 35625
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.