Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of gluten-free flour addition on the properties of selected characteristics of the products.

Opis bibliograficzny

Influence of gluten-free flour addition on the properties of selected characteristics of the products. [AUT.] ANETA ZAMŁYŃSKA, ANNA PRZYBYLSKA, BEATA ZAKLIKA. W: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III, Materiały Konferencyjne - Streszczenia : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III Kraków 18.04.2015r S. 49, bibliogr. Kraków, CREATIVETIME, 2015, 978-83-63058-49-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III, Materiały Konferencyjne - Streszczenia : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III Kraków 18.04.2015r, S. 49
Wydawca:
CREATIVETIME, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 sierpnia 2015 10:10
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:33

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63058-49-4
BPP ID: (59, 35664) wydawnictwo zwarte #35664
PBN ID (hist.): 35664

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się