Influence of gluten-free flour addition on the properties of selected characteristics of the products.
Opis bibliograficzny
Influence of gluten-free flour addition on the properties of selected characteristics of the products. [AUT.] ANETA ZAMŁYŃSKA, ANNA PRZYBYLSKA, BEATA ZAKLIKA. W: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III, Materiały Konferencyjne - Streszczenia : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III Kraków 18.04.2015r S. 49, bibliogr. Kraków, CREATIVETIME, 2015, 978-83-63058-49-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III, Materiały Konferencyjne - Streszczenia : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III Kraków 18.04.2015r, S. 49
Wydawca:
CREATIVETIME, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 sierpnia 2015 10:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:33 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63058-49-4
BPP ID: (59, 35664) wydawnictwo zwarte #35664
PBN ID (hist.): 35664
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.