Właściwości prozdrowotne napojów mlecznych z dodatkiem białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne napojów mlecznych z dodatkiem białek serwatkowych. [AUT.] AGNIESZKA DYLEWSKA. W: III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek S. 18-19, bibliogr. Lublin, Jacek Panek, 2014, 978-83-937175-2-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek, S. 18-19
Wydawca:
Jacek Panek, 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 sierpnia 2015 10:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2017 10:12 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937175-2-1
BPP ID: (59, 35692) wydawnictwo zwarte #35692
PBN ID (hist.): 35692
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.