Rozwój turystyczny regionów a tradycyjna żywność : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej.
Opis bibliograficzny
Rozwój turystyczny regionów a tradycyjna żywność : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej. [RED.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Częstochowa, Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2009, 502 s, il., bibliogr. przy rozdz, 978-83-923668-5-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
502 s.
Wydawca:
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 sierpnia 2015 08:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:33 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923668-5-0
BPP ID: (59, 35754) wydawnictwo zwarte #35754
PBN ID (hist.): 35754
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.