Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innowacyjność jako czynnik zwiększenia konkurencyjności przedsiębiorstw.

Opis bibliograficzny

Innowacyjność jako czynnik zwiększenia konkurencyjności przedsiębiorstw. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Innowacje i ryzyko w nowej gospodarce : monografia / pod red. Elżbiety Skrzypek Lublin, Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą. Wydział Ekonomiczny. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, 2014, 21-27, il, 978-83-62785-75-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Innowacje i ryzyko w nowej gospodarce : monografia / pod red. Elżbiety Skrzypek, 21-27
Wydawca:
Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą. Wydział Ekonomiczny. Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, 2014
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:25 sierpnia 2015 13:17
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:34

Identyfikatory

ISBN: 978-83-62785-75-9
BPP ID: (59, 35902) wydawnictwo zwarte #35902
PBN ID (hist.): 35902

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się