Nowa metodyka genetycznej modyfikacji Rhizopus oryzae i Rhizopus microsporus za pomocą kolchicyny i benomylu.
Opis bibliograficzny
Nowa metodyka genetycznej modyfikacji Rhizopus oryzae i Rhizopus microsporus za pomocą kolchicyny i benomylu. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, MAGDALENA POLAK-BERECKA, ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej Kraków 2015, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 77-86, il., bibliogr., streszcz, 978-83-935421-7-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza / pod red. nauk. Joanny Stadnik i Izabelli Jackowskiej, s. 77-86
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 sierpnia 2015 11:07 |
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2019 09:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.up.lublin.pl/files/foodscien…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935421-7-8
BPP ID: (59, 35940) wydawnictwo zwarte #35940
PBN ID (hist.): 35940
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.