Wpływ bakterii probiotycznych i naturalnych przeciwutleniaczy na stabilność oksydacyjną baleronów surowo dojrzewających.
Opis bibliograficzny
Wpływ bakterii probiotycznych i naturalnych przeciwutleniaczy na stabilność oksydacyjną baleronów surowo dojrzewających. [AUT.] JUSTYNA LIBERA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XII konferencja naukowa doktorantów : [14-15 kwietnia 2014 r.] / [red. nauk. Krzysztof Gołacki] S. 11-12. Lublin 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-224-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XII konferencja naukowa doktorantów : [14-15 kwietnia 2014 r.] / [red. nauk. Krzysztof Gołacki], S. 11-12
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 września 2015 12:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 sierpnia 2018 11:35 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-224-8
BPP ID: (59, 35998) wydawnictwo zwarte #35998
PBN ID (hist.): 35998
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.