Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nowe trendy w stosowaniu bakterii probiotycznych w żywności (New trends in probiotic foods)

Opis bibliograficzny

Nowe trendy w stosowaniu bakterii probiotycznych w żywności (New trends in probiotic foods). [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAULINA KĘSKA. W: VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg S. 90-91, tekst także w j. ang. Poznań, DM Sorus, 2015, 978-83-63768-62-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg, S. 90-91
Wydawca:
DM Sorus, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 września 2015 10:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63768-62-1
BPP ID: (59, 36158) wydawnictwo zwarte #36158
PBN ID (hist.): 36158

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się