Nowe trendy w stosowaniu bakterii probiotycznych w żywności (New trends in probiotic foods)
Opis bibliograficzny
Nowe trendy w stosowaniu bakterii probiotycznych w żywności (New trends in probiotic foods). [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAULINA KĘSKA. W: VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg S. 90-91, tekst także w j. ang. Poznań, DM Sorus, 2015, 978-83-63768-62-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg, S. 90-91
Wydawca:
DM Sorus, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 września 2015 10:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:35 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63768-62-1
BPP ID: (59, 36158) wydawnictwo zwarte #36158
PBN ID (hist.): 36158
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.