Wpływ świadomości konsumentów na temat składu chemicznego produktów wieprzowych na poziom ich spożycia.
Opis bibliograficzny
Wpływ świadomości konsumentów na temat składu chemicznego produktów wieprzowych na poziom ich spożycia. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KAROLINA KASPRZAK. W: XVIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Rola pierwiastków w biosferze, Lublin 30 maja 2015 r, bibliogr. Lublin, [b.w.], 2015. - S. 68.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVIII Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : Rola pierwiastków w biosferze, Lublin 30 maja 2015 r,
Wydawca:
[b.w.], 2015. - S. 68
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 września 2015 08:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 36217) wydawnictwo zwarte #36217
PBN ID (hist.): 36217
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.