Odżywcze i funkcjonalne właściwości żywności.
Opis bibliograficzny
Odżywcze i funkcjonalne właściwości żywności. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA PYTKA, WOJCIECH RADZKI, ANNA WIRKIJOWSKA, MARTA ZALEWSKA-KORONA, URSZULA ZŁOTEK. Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 95 s, il., bibliogr, 9788363761592.
Szczegóły publikacji
Źródło:
95 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.07 |
---|---|
Rekord utworzony: | 18 września 2015 08:29 |
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2020 09:38 |
Identyfikatory
ISBN: 9788363761592
BPP ID: (59, 36251) wydawnictwo zwarte #36251
PBN ID (hist.): 36251
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.