Seasonal changes of qualitative and quantitative compostion of fatty acids in an organic goat milk.
Opis bibliograficzny
Seasonal changes of qualitative and quantitative compostion of fatty acids in an organic goat milk. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, WALDEMAR GUSTAW, KLAUDIA GUSTAW. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] S. 64. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015, 978-83-939764-2-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], S. 64
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2015 12:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-2-3
BPP ID: (59, 36278) wydawnictwo zwarte #36278
PBN ID (hist.): 36278
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.