Wpływ czynników sensorycznych serów ekologicznych na wybór produktów.
Opis bibliograficzny
Wpływ czynników sensorycznych serów ekologicznych na wybór produktów. [AUT.] PAULINA KUBECKA, ADAM WIDZ, EWELINA BUJNOWSKA, REMIGIUSZ SOĆKO, SZCZEPAN JAKUBASZEK. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] S. 30. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015, 978-83-939764-2-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : Drugie Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.06.2015 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], S. 30
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2015 08:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 września 2017 09:26 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-2-3
BPP ID: (59, 36295) wydawnictwo zwarte #36295
PBN ID (hist.): 36295
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.