Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Maternal acrylamide and effects on offspring.

Opis bibliograficzny

Maternal acrylamide and effects on offspring. [AUT.] MONIKA HUŁAS-STASIAK, PIOTR DOBROWOLSKI, EWA TOMASZEWSKA. W: Acrylamide in food : analysis, content and potential health effects / edited by Vural Gökmen Amsterdam 2016, Academic Press, s. 93-108, il., bibliogr, 978-0-12802832-2. DOI: 10.1016/B978-0-12-802832-2.00005-X
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acrylamide in food : analysis, content and potential health effects / edited by Vural Gökmen, s. 93-108
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.78
Rekord utworzony:28 września 2015 12:35
Ostatnia aktualizacja:9 maja 2018 15:04

Identyfikatory

ISBN: 978-0-12802832-2
BPP ID: (59, 36325) wydawnictwo zwarte #36325
PBN ID (hist.): 36325

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się