Probiotyki - proekologiczne dodatki paszowe w żywieniu krów mlecznych a jakość mleka.
Opis bibliograficzny
Probiotyki - proekologiczne dodatki paszowe w żywieniu krów mlecznych a jakość mleka. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, JAN MARCZUK. W: Problemy intensyfikacji produkcji zwierzęcej na tle ochrony środowiska i standardów Unii Europejskiej / Monografia pod red. nauk. Wacława Romaniuka i Haliny Jankowskiej -Huflejt Falenty - Warszawa, Wydawnictwo Instytutu Technologiczno-Przyrodniczego, 98-105, il., bibliogr., sum, 978-83-62416-93-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy intensyfikacji produkcji zwierzęcej na tle ochrony środowiska i standardów Unii Europejskiej / Monografia pod red. nauk. Wacława Romaniuka i Haliny Jankowskiej -Huflejt, 98-105
Wydawca:
Wydawnictwo Instytutu Technologiczno-Przyrodniczego
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 29 września 2015 07:55 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 10:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62416-93-6
BPP ID: (59, 36326) wydawnictwo zwarte #36326
PBN ID (hist.): 36326
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.