Składniki bioaktywne w paszach i żywności.
Opis bibliograficzny
Składniki bioaktywne w paszach i żywności. [AUT.] MARCIN HAŁABIS, MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC. W: Nauka w służbie przyrodzie – wybrane zagadnienia / Red. Monika Olszówka, Kamil Maciąg Lublin, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 116-126, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65272-05-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.70 |
---|---|
Rekord utworzony: | 29 września 2015 10:17 |
Ostatnia aktualizacja: | 16 października 2019 13:39 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-05-8
BPP ID: (59, 36338) wydawnictwo zwarte #36338
PBN ID (hist.): 36338
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.