The influence peptides obtained after in vitro digestion of brown lentil proteins under gastrointestinal conditions on ace activity.
Opis bibliograficzny
The influence peptides obtained after in vitro digestion of brown lentil proteins under gastrointestinal conditions on ace activity. [AUT.] ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK. W: 4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa S. 125. Lublin, POLIHYMNIA, 2015, 978-83-7847-289-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa, S. 125
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2015 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7847-289-6
BPP ID: (59, 36408) wydawnictwo zwarte #36408
PBN ID (hist.): 36408
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.