Processing of Pleurotus ostreatus mushroom affects the content and biological activity of crude water soluble polysaccharides.
Opis bibliograficzny
Processing of Pleurotus ostreatus mushroom affects the content and biological activity of crude water soluble polysaccharides. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, MARTA ZIAJA-SOŁTYS, JAKUB NOWAK, JOLANTA TOPOLSKA, JOLANTA RZYMOWSKA, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, WALDEMAR GUSTAW, ANDRZEJ KUCZUMOW. W: 4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa S. 172. Lublin, POLIHYMNIA, 2015, 978-83-7847-289-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa, S. 172
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2015 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7847-289-6
BPP ID: (59, 36413) wydawnictwo zwarte #36413
PBN ID (hist.): 36413
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.