Antioxidative and antiinflammatory potential of Polana raspberry juice (Rubus idaeus L.) anthocyanin-rich fraction.
Opis bibliograficzny
Antioxidative and antiinflammatory potential of Polana raspberry juice (Rubus idaeus L.) anthocyanin-rich fraction. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, BARBARA BARANIAK. W: 4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa S. 203. Lublin, POLIHYMNIA, 2015, 978-83-7847-289-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa, S. 203
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2015 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7847-289-6
BPP ID: (59, 36414) wydawnictwo zwarte #36414
PBN ID (hist.): 36414
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.