Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Assessment of oxalate the flavored infusion teas.

Opis bibliograficzny

Assessment of oxalate the flavored infusion teas. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA, ANNA CZECH. W: 4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa S. 175. Lublin, POLIHYMNIA, 2015, 978-83-7847-289-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
4th International Conference and Workshop, Plant - the source of research material, Book of Abstracts, Lublin, 20-23.09.2015 / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa, S. 175
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 października 2015 13:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7847-289-6
BPP ID: (59, 36419) wydawnictwo zwarte #36419
PBN ID (hist.): 36419

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się