Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ergonomiczne aspekty warunków pracy w przemyśle rolno-spożywczym.

Opis bibliograficzny

Ergonomiczne aspekty warunków pracy w przemyśle rolno-spożywczym. [AUT.] PIOTR MAKSYM, HALINA PAWLAK, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK, ŁUKASZ WLAZŁO, MAREK ŚCIBISZ. W: II Kongres Ergonomii : Ergonomia i innowacje. Streszczenia referatów, Poznań, 1-3 lipca 2015. [Poznań], [b. wyd.], [2015]. - S. 46.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
II Kongres Ergonomii : Ergonomia i innowacje. Streszczenia referatów, Poznań, 1-3 lipca 2015,
Wydawca:
[b. wyd.], [2015]. - S. 46
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 października 2015 17:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:36

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36439) wydawnictwo zwarte #36439
PBN ID (hist.): 36439

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się