Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Morbid traits and qualitative changes in slaughter polutry in Poland over 2000 - 2014.

Opis bibliograficzny

Morbid traits and qualitative changes in slaughter polutry in Poland over 2000 - 2014. [AUT.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. W: Hygiena Alimentorum: 36 International Scientific Conference under the auspices of Ministry of Agriculture and Rural Development of the Slovak Republic: Safe and quality products of poultry, fish, wild and farmed game = Hygiena alimentorum XXXVI : Medzinárodná vedecká konferencia : Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, Zborník prednášok a posterov, 13.-15. máj 2015, Štrbské Pleso, Slovenská republika 108-111, il., sum. Strbske Pleso, [b.w.], [2015], 978-80-8077-458-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hygiena Alimentorum: 36 International Scientific Conference under the auspices of Ministry of Agriculture and Rural Development of the Slovak Republic: Safe and quality products of poultry, fish, wild and farmed game = Hygiena alimentorum XXXVI : Medzinárodná vedecká konferencia : Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, Zborník prednášok a posterov, 13.-15. máj 2015, Štrbské Pleso, Slovenská republika, 108-111
Wydawca:
[b.w.], [2015]
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 października 2015 09:38
Ostatnia aktualizacja:12 lutego 2019 10:50

Identyfikatory

ISBN: 978-80-8077-458-5
BPP ID: (59, 36530) wydawnictwo zwarte #36530
PBN ID (hist.): 36530

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się