Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Microbial processes for food, beverages, aroma and feed.

Opis bibliograficzny

Microbial processes for food, beverages, aroma and feed. [AUT.] JACEK BARDOWSKI, MONIKA PYTKA. W: 10th international symposium on The Genetics of Industrial Microorganisms, Prague, Czech Republic, June 24-28, 2006 : Book of Abstracts P-326. Prague, Institute of Microbiology ASCR, 2006. - P-326.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
10th international symposium on The Genetics of Industrial Microorganisms, Prague, Czech Republic, June 24-28, 2006 : Book of Abstracts, P-326
Wydawca:
Institute of Microbiology ASCR, 2006. - P-326
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 października 2015 13:51
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:37

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36541) wydawnictwo zwarte #36541
PBN ID (hist.): 36541

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się