Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Właściwości biochemiczne i genetyczne pullulanaz Lactococcus lactis.

Opis bibliograficzny

Właściwości biochemiczne i genetyczne pullulanaz Lactococcus lactis. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JACEK BARDOWSKI. W: Szkoła letnia "Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacji, metabolizm, genetyka, wykorzystanie, 29 maj-2 czerwiec 2000r., Kazimierz Dolny n/Wisłą s. 38. [b.m.] 2000, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Szkoła letnia "Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacji, metabolizm, genetyka, wykorzystanie, 29 maj-2 czerwiec 2000r., Kazimierz Dolny n/Wisłą, s. 38
Wydawca:
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36587) wydawnictwo zwarte #36587
PBN ID (hist.): 36587

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 listopada 2015 10:15
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:50

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się