Właściwości biochemiczne i genetyczne pullulanaz Lactococcus lactis.
Opis bibliograficzny
Właściwości biochemiczne i genetyczne pullulanaz Lactococcus lactis. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JACEK BARDOWSKI. W: Szkoła letnia "Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacji, metabolizm, genetyka, wykorzystanie, 29 maj-2 czerwiec 2000r., Kazimierz Dolny n/Wisłą s. 38. [b.m.] 2000, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Szkoła letnia "Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacji, metabolizm, genetyka, wykorzystanie, 29 maj-2 czerwiec 2000r., Kazimierz Dolny n/Wisłą, s. 38
Wydawca:
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2015 10:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 11:50 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 36587) wydawnictwo zwarte #36587
PBN ID (hist.): 36587
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.