Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości biochemiczne i genetyczne pullulanaz Lactococcus lactis.

Opis bibliograficzny

Właściwości biochemiczne i genetyczne pullulanaz Lactococcus lactis. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JACEK BARDOWSKI. W: Szkoła letnia "Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacji, metabolizm, genetyka, wykorzystanie, 29 maj-2 czerwiec 2000r., Kazimierz Dolny n/Wisłą s. 38. [b.m.] 2000, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Szkoła letnia "Bakterie fermentacji mlekowej - klasyfikacji, metabolizm, genetyka, wykorzystanie, 29 maj-2 czerwiec 2000r., Kazimierz Dolny n/Wisłą, s. 38
Wydawca:
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 listopada 2015 10:15
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:50

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36587) wydawnictwo zwarte #36587
PBN ID (hist.): 36587

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się