Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Production and genetic regulation of an amylase in Lactococcus lactis.

Opis bibliograficzny

Production and genetic regulation of an amylase in Lactococcus lactis. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JACEK BARDOWSKI. W: Food Biotechnology. 102 nd Event of the European Federation of Biotechnology, Zakopane, Poland, 9-12 May 1999 A5. [b.m.], [b.w.], [1999].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Biotechnology. 102 nd Event of the European Federation of Biotechnology, Zakopane, Poland, 9-12 May 1999, A5
Wydawca:
[b.w.], [1999]
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 listopada 2015 12:15
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:47

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36654) wydawnictwo zwarte #36654
PBN ID (hist.): 36654

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się