Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Znaczenie katabolizmu węglowodanów u bakterii mlekowych w biotechnologii żywności.

Opis bibliograficzny

Znaczenie katabolizmu węglowodanów u bakterii mlekowych w biotechnologii żywności. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, E. CZERNIEC, TAMARA ALEKSANDRZAK, MAGDALENA KOWALCZYK, JACEK BARDOWSKI. W: Nauka o żywności na progu XXI wieku : XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : streszczenia komunikatów IV-327. Kraków 1999, Wydaw. Naukowe "Akapit", 83-7108-065-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka o żywności na progu XXI wieku : XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : streszczenia komunikatów, IV-327
Wydawca:
Wydaw. Naukowe "Akapit"
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 listopada 2015 13:11
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:48

Identyfikatory

ISBN: 83-7108-065-4
BPP ID: (59, 36656) wydawnictwo zwarte #36656
PBN ID (hist.): 36656

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się