Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Influence of the iodinated salt on production of the better food.

Opis bibliograficzny

Influence of the iodinated salt on production of the better food. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, EWA KISIELEWSKA, JANUSZ POPOWSKI. W: 3rd Karlsruhe Nutrition Symposium European Research towards Safer and Better Food, Review and Transfer Congress, Congress Centre, Karlsruhe, Germany, October 18-20, 1998 : Programme and Abstracts / Edited by V. Gaukel and W.E.L. Spiess s. 37. Karlsruhe, Germany, Bundesforschungsanstalt für Ernährung, 1998.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
3rd Karlsruhe Nutrition Symposium European Research towards Safer and Better Food, Review and Transfer Congress, Congress Centre, Karlsruhe, Germany, October 18-20, 1998 : Programme and Abstracts / Edited by V. Gaukel and W.E.L. Spiess, s. 37
Wydawca:
Bundesforschungsanstalt für Ernährung, 1998
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36660) wydawnictwo zwarte #36660
PBN ID (hist.): 36660

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 listopada 2015 09:48
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:45

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się